Real Steel

Science fiction-actionfilmen 'Real Steel' foregår i et fremtidigt samfund, hvor robotter har indtaget bokseringen.

Hugh Jackman spiller enspænderen Charlie, en uansvarlig og nedslidt eksbokser, der nu træner robotter uden det store held.

Charlie får pludseligt ansvaret for sin 11-årige søn Max, hvilket umiddelbart ikke fungerer. Men Max viser sig at have arvet sin fars talent for at spotte en god bokserobot, og en begivenhedsrig rejse begynder for dem begge. Produceret af Steven Spielberg og inspireret af Richard Mathesons novelle 'Steel'.

 Premiere: 05.01.2012


ANMELDELSE

Rocky på dåse - Uoriginalt, banalt, ambitionsløst, sikkert, trygt, underholdende.... underholdende? Tjaaa!.. Den er god nok. Det er ikke banebrydende filmhistorie vi ser her og filmen har så mange fejl og mangler at det ville fylde hele anmeldelsen at nævne dem alle - dårlige kameravinkler, banale replikker, forudsigelig til det pinlige, uoriginalt script osv. osv. Det er nok lettest af fokuserer på de ting der virker i denne film, for der er da lyspunkter.



Skuespillet er på det jævne - men heldigvis fungerer det fint for vores to helte i hovedrollerne, Hugh Jackman og knægten Dakota Goyo. Historien er banal og plottet kemisk renset for overraskelser, men alligevel hviler man god i historien og skuespillet gør at man alligevel kan leve sig lidt med ind i handlingen - det i sig selv er ret imponerende i så banal en opsætning.
 

Tempoet er også fint og udvikler sig naturligt.. selvom man kender slutningen, så ønsker man stadig at være med helt til slut - helt i tråd med Rocky filmene.

Gladiatorer indpakket i står er langt fra nogen genistreg og sceneriet er da også usammenhængende og utroværdigt - eller sagt på en anden måde, havde man så avancerede robotter, så kørte man nok næppe rundt skrotbunker på disel.. ups!. vi skulle jo se på det positive sider.



Grafikken er i top selvom man stadig har holdt en mørk belysning, så går det fint i spænd med stemningen i filmen og øhh!.. det er jo godt.

Jeg har virkelig svært ved at finde overskyggende positive sider i denne film, alt er banalt og overfladisk,m selv den udstillede dybte vores hovedpersoner rummer, deres indre rejse overskygges totalt af elendige dialoger og banale scener - men alligevel er der noget ved denne film. Måske er det bare fordi man engang selv var 12 år? - Robotter og boksning.. det holder sgu når man er 12 år.. og måske også når man er 35 år? Hmm...


Skal denne film ses i biografen?.... Ja, men du skal nok tage knægten med ind.


1 kommentar:

  1. JEg var i biffen sammen med en anden kæmpe filmnørd til et træf i sommers. Vi arbejder begge med film, og ud af de 12 film vi så på et par dage, var vi enige om at dette var det bedste underholdning, vi var vidne til.

    DU har ret i, at det på ingen måde er stor film kunst, og faktisk til tider er super dårligt lavet. Alligevel fungerer denne film rigtig godt i biffen. Det har måske noget at gøre med disney modellen, hvor underhunden langsomt og sikkert styrer mod sejren - Hvilket præcis var det jeg elskede ved The Mighty Ducks filmene, da jeg var ung dreng.

    Jeg er sikkert på den bliver et hit i den yngre målgruppe, men farmand kan også sagtens snige sig med ind og se den.

    SvarSlet

Skriv en kommentar.