50/50

I filmen '50/50' får den 27-årige Adam (Joseph Gordon-Levitt), som ellers er ved godt helbred, konstateret kræft.
Adam fortæller det til sin kæreste (Bruce Dallas Howard), sin bedste ven (Seth Rogen) og sin mor (Anjelica Huston), som i forvejen har nok at se til med sin mand og Adams far, der lider af Alzheimers.
Hver især forsøger de at forholde sig til nyheden og de efterfølgende behandlinger. Adam får også hjælp fra en ung og noget uerfaren terapeut (Anna Kendrick), som hospitalet henviser ham til, og samtidig bliver han venner med to, lidt ældre kemopatienter.
'50/50' er baseret på en sand historie.

Premiere 24.11.2011




ANMELDELSE

Det er et udemærket team de her har sat sammen, dog løfter Seth Rogen filmen et godt stykke op, vil faktisk påstå at filme ikke havde været meget værd uden.





Filmen er en smule sværd at forstå, for som komedie holder den ikke helt og drama er da også et tema igennem filmen.. vi taler trods alt om liv og død her. Som komedie bærer Seth filmen genialt, men desværre fungerer de tunge elementer i filmen ikke og de sidder på intet tidspunkt med en tåre i øjenkrogen.. filmen burde have massere af dybte, men karakterene i filmen er ikke runde nok og du kan ikke rigtigt identificerer dig med nogle af dem. Som sand historie burde man nok have fokuseret mere på skæbnerne og noget mindre på humoren - hvilket er en ufattelig kommentar til en komedie.


Skal denne film ses i biografen?.............Nej! Hyg dig med den derhjemme.





2 kommentarer:

  1. Syntes det er en fantastisk film.
    Især fordi at trods emnet om død, bliver der ikke spillet for meget på det sørgelige.
    Man bliver vist igennem en verden, hos en der bliver konfronteret med muligheden for sin egen død. Det føles realistisk, når man ikke skal tude hele tiden. Man mærke hvor uvirkeligt det er at være så bevidst om ens muligt forestående død.
    Og lad mig tilføje, at jeg da sad med tåre i øjnene da han skulle opereres. Det øjeblik hvor han virkeligt indser, at hans liv kan være slut.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder som om du har fundet "sjælen" i denne film. Desværre holder den ikke helt for mig. Men alt efter hvor man er i livet og hvilke oplevelser man måske har haft, så rammes vi alle jo forskelligt.

      Dette emne vil for mange altid være et ømt punkt.

      Tak for din tilkendegivelse.

      Slet

Skriv en kommentar.