The Eagle

'The Eagle' foregår i 140 e.Kr., hvor soldaten Marcus Aquila (Channing Tatum) drager fra Rom til Skotland for at undersøge, hvorfor den niende legion, med hans far i spidsen, forsvandt sporløst 20 år forinden.

Filmen er instrueret af Kevin MacDonald - manden bag 'The Last King of Scotland'.



Instruktøren Kevin McDonald har tidligere lavet solide film som The Last King of Scotland og State of Play.


Kommer i biografen d. 24. marts


ANMELDELSE


Med denne instruktør og med Donald Sutherland på rollelisten, så kan det da ikke gå galt.. kan det?


Jeg er ikke helt overbevist om at denne film holder vand - og den gamle tv serien som filmen er skrevet over (The Eagle of the Ninth’ fra 1977), burde have givet større udbytte..men, det er som om at alle disse film, febrilsk forsøger at være en forlængelse af filmen Gladiator.. genren har ligesom svært ved at løsrive sig og finde nye veje og det er ærgeligt. 


Skuespillet er ellers fint nok - desværre er Donald´s rolle hurtig forbipasseret og man sidder med en fornemmelse af at han helt kunne have været undværet.. faktisk ville jeg have haft et bedre indtryk af filmen, havde man givet rollen til Denzel Washington, så havde man i det mindste haft et kunstnerisk indslag.. som i den kommende film Thor hvor selveste Odin spilles af Idris Elba.. hehe!.. 


Scenerne er i orden og ret overbevisende, hvilket er vigtigt, når film foregår udenfor i naturen.. det er vådt, gråt og britisk.. helt i orden.

Tempoet kunne have været højere.. man tabes nemt i filmens indledning og igen er det tydeligt, at filmen er skabt over en serie.. den bliver lidt for lang og handlingslammet. Der er bare lidt for mange afsnit pakket ind i korte sekvenser.

Skal denne film ses i biografen?...... Nej, absolut kun hvis du er tonsetosset med filmen Gladiator og lignende.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.