Paul

Seth Rogen lægger stemme til titelrollen i 'Paul', et rumvæsen som de sidste 60 år har hængt ud på en tophemmelig militærbase.

Paul beslutter sig af uforklarlige årsager for at stikke af, og han er dog så heldig at få et lift af de to sci-fi nørder Graeme Willy (Simon Pegg) og Clive Collings (Nick Frost).

Undervejs kidnapper de en ung pige og med hendes fanatiske far og FBI i hælene udtænker Graeme og Clive en flugtplan, der skal bringe Paul tilbage til sit rumskib.

Simon Pegg og Nick Frost, der før har spillet umage makkere i 'Shaun of the Dead' og 'Hot Fuzz', står for manuskriptet, og Greg Mottola ('Superbad') instruerer.

Filmen har premierer d. 07.07.2011


Instruktør:  Greg Mottola

Skuespillere: Simon Pegg, Nick Frost, Jason Bateman, Jane Lynch, Sigourney Weaver, Kristen Wiig, Bill Hader, David Koechner, Blythe Danner, John Carroll Lynch


ANMELDELSE

Hold nu op!.. "Paul".. hvem faen gider dog se en "Paul"?.. det er langt ude.. fantastisk langt ude.. genialt langt ude!

Denne film må blive en af årets store samtale emner.. den er pakket så fint ind, så kedeligt at man næsten ikke kan få øje på den, men når du åbner for æsken så starter festen.

Det er ikke ofte at en film i dén grad kan tage røven på mig, men jeg er helt i knæ hér.. Hvor ofte har vi ikke set disse rumfilm?.. og hvor ofte overrasker de?.. Skyline.. Independence day.. Men in black.. okay.. Men in black tilbyder noget der ligner denne film.

Sjældent evner en film at underholde og overraske hele vejen igennem, men til sidste billede sidder du og fniser, eller får en wauw!! oplevelse.

Filmen er simpelt bygget op og det giver fin plads til de overbevisende, men få effekter filmen gør brug af - rumvæsnet Paul er særdeles godt animeret og du fornemmer hurtigt hans personlighed og ikke kun hans udseende - det er godt lavet.

Tempoet ligger fint.. også taget i betragtning, at 3/4 af filmen er en lang jagt igennem landet.. men vi kommer fint rundt i følelsesregistret - og personerne er fin beskrevet.. der lægges naturligvis vægt på at det er humoren der bærer filmen og det skærer naturligt lidt i de enkeltes karakteres opbygning..men,.. de er sluppet heldigt fra det.

Skal denne film ses i biografen?... Ja!! absolut.. og gerne sammen med dine bedste venner.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.