Sanctum

'Sanctum' er en James Cameron-produceret klaustrofobisk 3D-thriller.

En gruppe grottedykkere planlægger en ekspedition til regnskoven i Papua Ny Guinea, hvor det uudforskede og mindst fremkommelige grotte-system i hele verden ligger. Deres mål er at slå rekorden i tilbagelagte meter og dybde og måske endda finde en legendarisk underjordisk flod ud til havet.

Men en tropisk storm hærger pludselig over dem, og den eneste vej ud bliver blokeret. Med en farligt stigende vandstand og tilsvarende faldende iltbeholdning er deres eneste valg at bevæge sig fremad i det ukendte land.

Her håber de at finde en luftlomme og måske en ukendt vej ud til havet ...

'Sanctum' er optaget med præcis samme udstyr som 'Avatar'

ANMELDELSE

Her har vi modsætninger i en og samme film.
1. Det er helt rigtigt en spændingsfilm - og du bliver grebet og draget ind i filmen.. præcist som den er skræddersyet til - flot!
2. Denne film er så forudsigelig at gør helt ondt.. hvis du forsøger at forestille dig en handling, hvor temaet er omklamret et problematisk far og søn forhold.. smider et par forhindringer ind undervejs.. yep.. så har du hele filmen i hoved nu!

Så hvordan opfatter man så en spændende, men røv forudsigelig film?.. well.. der er jo kommet et tredie aspekt med.. 3D.. og desværre sidder jeg lidt med en fornemmelse af denne film skulle bjergtage en med fantastiske scener.. og det starter da også godt. Helikoptertur igennem naturen, imens temamusikken brager ud igennem højttalerne.. smukt! - Men når resten af filmen så udspiller sig i små huler under jorden..well.. så er effekterne altså lidt begrænset.. bevares.. der findes et par gode undervandsscener.

Jamen skal have ros for at kunne holde spændingen igennem filmen.. men han skal absolut også klandres for at lægge for meget vægt på 3D scener og lave årets mest forudsigelige film - øv!

Skuespillet er på det midle.

Skal denne film ses i biografen?...............Nej!.. der findes bedre alternativer i biffen lige nu.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.