The Dilemma

'The Dilemma' er en komedie med Vince Vaughn, Kevin James (Kongen af Queens), Jennifer Connelly og Winona Ryder.

Den erklærede ungkarl Ronny (Vince Vaughn) og den lykkeligt gifte Nick (Kevin James) har siden gymnasiet været igennem tykt og tyndt sammen.

Ronny får et chok, da han ved et tilfælde ser Nicks kone Geneva sammen med en anden mand. Som en anden amatør-detektiv forsøger han at afsløre sandheden, men under ”efterforskningen” finder han ud af, at Nick også har et par hemmeligheder.

Men hvad skal Ronny gøre? Han må snart erkende, at hvad man siger, kan være lige så vigtigt, som hvad man ikke siger.

'The Dilemma' er instrueret af Ron Howard (Et smukt sind, Frost/Nixon).



Premiere d. 24.03.2011




ANMELDELSE


Det er aldrig helt skidt når man afslutter en film med en tåre i øjet og fuger i kinderne af at grine - det overrasker mig faktisk.


Faktisk var jeg overbevist om at denne film altoverskyggende ville være humor fra ende til anden, men.. glædeligt overrasket, kan jeg konstaterer at selv kongen fra Queens har mørke og dybe følelser - dejligt!


Det skal ikke nægtes at denne film går under kategorien humor, men der er på fantastisk vis blandet lidt malurt i bærget og det klæder i den grad filmen. Det giver filmen dybte og giver beskueren mulighed for reflektion og fordybelse.. hvis det udføres rigtigt.


FIlmen her gør det godt.. der ligger et par døde momenter i filmen, hvor din koncentration nok kan svækkes, men filmen vokser i styrke som den skrider frem -og sandheden er måske, at jeg nok dømmer denne lidt hårdt, for som helhed rammer den ret pænt på min underholdningsskala.


Skuespillerne gør et godt stykke arbejde og specielt fantastisk, var det at se Winona Ryder rulle sig ud.. hun kan altså et eller andet.. et fantastisk valg til rollen. 


Queen Latifah er på rollelisten, hvilket virker helt normalt, set i lyset af hvilken type film vi her har med at gøre, men desværre har hun ikke meget at skulle have sagt igennem filmen og man sidder med fornemmelsen, at hun blot er med for omtalens skyld.. en tendens der er lidt for hyppig for tiden.. det er ærgeligt at man ikke har kunne finde bedre plads til hende denne gang.




Skal denne film ses i biografen?.........Ja, det er en fed lørdags film med god underholdning i den lette ende.











Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.