Big Mommas Like Father Like Son

Martin Lawrence er i 'Big Mommas: Like Father, Like Son' tilbage som FBI agenten Malcolm Turner, og Turners meget hemmelige alter-ego “Big Momma”.

Malcolms stedsøn Trent (Brandon T. Jackson) bliver vidne til et mord, og nu må både Malcolm og Trent trække i kvinde-kostume for at finde gerningsmanden.

De går undercover på en pigeskole for udøvende kunst, efter at Trent har været vidne til mord. Optrædende som Big Momma og som den kraftige kvindestuderende Charmaine, må de finde morderen - før han finder dem.

'Big Mommas: Like Father, Like Son' er tredje film i Big Mommas House-serien.

Premiere d. 03.03.2011

ANMELDELSE

Så kan der vist ikke koges mere suppe på dén serie..

Første film var sjov og profetien stik, så skuffede opfølgeren.. denne putter serien i graven.

Det er helt fint at lave de her amerikanske Steve Martin familiefilm, hvor godhed og humor går hånd i hånd, men.. altså.. nok er nok.. nu er konceptet skamredet og alle har tjent en skilling - kom videre!

Filmens plot er lige så forudsigelig som amen i kirken og når man så samtidig ikke bringer noget nyt til bordet, så falder filmen sammen.

Nu kan jeg bare godt lide Martin Lawrence og han leverer da også det han skal, men hvor er det dog forudsigeligt - det virker mest af alt som om man kun laver film for at tjene den sidste dollar - og denne film bære tydelig præg af at være kørt hjem på rutinen.

Skal denne film ses i biografen... Nej!.. på video..HVIS du er KÆMPE Martin Lawrence fan.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.