Everyday Black Man

Da han lukkede døren til en voldelig fortid, stille og eftertænksomme Moses Stantons hverdag er at kører en lille butik i det lokale kvarter, og holde øje med hans datter, der ikke ved, at han eksisterer. En dag møder han en ung mand Malik, som hævder at være en sort muslim, der ønsker at gøre gode ting for nabolaget. Moses tager ham ind som en partner i btikken, men indser hurtigt, at Malik er intet andet end en narkohandler der søger at ødelægge kvarteret og Moses's datter.Derfor skal Moses igen blive den mand han plejede at være, for at redde sit elskede nabolag og ikke mindst hans datter.


ANMELDELSE


En super fed historie.. og end ikke så orginal, men disse film har det med at bjergtage en fra start til slut.


Filmen er en klassisk amerikansk, "den lille mand mod overmagten" historie og der er som sådan ikke meget nyt under solen. Budgettet har ikke været  stort til denne produktion, og det kan desværre anes en smule - lyssætning, kameraføring kunne havde været bedre, men.. det ødelægger ikke den gode historie - heldigvis.


Skuespillet er i orden, men har mangler i helhed.. dette kommer også af en urutineret filmforfatter, hvor dialogerne ikke altid falder helt naturligt.


Tempoet er langsomt.. du skal give dig god tid til at se denne film. Er du ikke i filmhumør, så vil du sagtens kunne tabes i starten af filmen.


Skal denne film ses i biografen?............Nej! det kan den ikke bære - men okay hjemmefilm.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.