Welcome to the Rileys

'Welcome to the Rileys' er beretningen om Doug og Lois Rieleys ægteskab, der er fuldstændig kuldsejlet efter deres eneste barn (datter) blev dræbt i et trafikuheld otte år tidligere.

Mens Doug (James Gandolfini) finder trøst hos servitricen Vivian, lukker den samvittighedstyngede Lois (Melissa Leo) omverdenen helt ude og isolerer sig i hjemmet.

I New Orleans, på en forretningsrejse, træffer Doug den unge prostituerede Mallory (Kristen Stewart), der minder ham om deres datter og han beslutter sig for at forsøge at redde hende. Det sætter en lavine af begivenheder i gang, som giver forhåbninger for familien Rieleys.

'Welcome to The Rileys' var nomineret til en Grand Jury Prize på sidste års Sundance-festival.



Filmen får premiere d. 14.04.2011


ANMELDELSE


Hvor svært er det egentligt at beskrive en følelse?.. mange har fejlet i den afdeling.. Hvor svært er det så at beskrive et helt menneske?.. jeg ville sige umuligt.


Filmen her grænser til det umulige.. den muliggør et indblik i det kaos der rummer os alle og de kræfter der trækker i os - den beskriver ikke det umulige, den forsøger ikke at kortlægge følelser eller fortælle dig hvordan du skal og bør føle.. men den giver et billede, et øjeblik.. en version af et menneske.


De gode film, dem man husker længere end blot til den næste weekend, de film der rører dig og får dig til at tænke.. de umulige film, det er dem som gør film spændende og lærerige.


Denne film er næsten umulig.


Tempoet er fra start lavt, men den holder dit fokus igennem genkendelsen, igennem den spejling du ser i hvert bizart klip.. og i dit ønske om at handlingen tager dig igennem dine egne oplevelser, smerter og glæder. 


Filmen er absolut til det voksne publikum.. her er det tankevirke i samspil med billederne der gør denne film god.. for.. det er den.


Skuespillet er højt og troværdigt.. et cast filmskaberen hér kan være stolt af.




Skal denne film ses i biografen?............Ja, men uden ungerne.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.