I Am Number Four

Den hæsblæsende film ”I Am Number Four” er instrueret af D.J. Caruso, som også har stået bag film som ”Disturbia” og ”Eagle Eye” – og Transformer filmenes Michael Bay er producer. En helt ekstraordinær ung mand, John Smith, er tilsyneladende en helt almindelig teenager, men han er i virkeligheden et rumvæsen på flugt fra hensynsløse fjender, Mogadorians, som ønsker at destruere ham. Han er efterhånden vant til at konstant ændre sin identitet og flytte fra by til by sammen med sin værge Henri. Hans varemærke er at opføre sig som den nye fyr som ikke har nogle bånd til sin fortid. Han ankommer til den lille by Paradise i Ohio – hvor han begår en stor fejl ved at forelske sig i den lokale pige, Sarah (Dianna Agron fra Glee). Han kæmper samtidigt med at håndtere nye og overvældende kræfter og en forbindelse til andre som deler hans utrolige skæbne. Men pludselig finder de farlige Mogadorians frem til Johns nyeste tilflugtssted.


Premiere d. 17.03.2011


ANMELDELSE


Har glædet mig i måneder til denne film.. mystik, spænding og fart over feltet. Og det hele begynder fint.. man bliver kastet ud action fra start af og man har en god fornemmelse af at mystikken nok skal lægge sig om dig som et stort uldent tæppe.. hmmm.. 


Vi får langsom bidder at historien og små forklaringer på hvorfor at vores hovedpersoner bliver jagtet, men... desværre udebliver forklaringerne og mod slutninge, begynder man at indse, at hele forklaringen IKKE bliver givet i denne episode *suk*.. vi sidder nemlig med en lang forfilm til den næste film som absolut er en nødvendighed, for at runde fortællingen af - det er mildest taget røv irriterende!..


Hvis filmen så bare formåede at holde dig på stolkanten filmen igennem.. men historien er så fuld af klichéer og mangler orginalitet - bevares.. handlingen er da en ny vinkel på 'they walk among us'.. men som seer bliver du aldrig draget helt ind i kernen af historien, men holdes hele vejen igennem på afstand, netop for at kunne afsløre historien i film nr. 2.


Effekterne er okay, men de farlige rummænd kunne være bedre modelleret.. de er ikke helt troværdige og klichéerne gør at filmen får et præg af teenlove.. det er i sig selv skuffende.


Men skal jeg så se film nr. 2.. selvfølgelig skal jeg da det.


Skal denne film ses i biografen?........Ja, med et håb om at de strammer ballerne i den næste film.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.