Hall Pass

'Hall Pass' er en komedie med Owen Wilson som en mand, der af sin kone får tilladelse til at prøve et sidespring. Det samme sker for hans ven, men tingene kommer ud af kontrol, da konerne også begynder at være deres mænd utro.

Premiere d. 12.05.2011

ANMELDELSE

Nu mener jeg ikke at Owen Wilson er så fantastisk en skuespiller, men det han kan gør han godt.

Filmen her har et godt fundament og er gennerelt godt sat sammen, men magien udebliver desværre - der mangler simpelthen noget udvikling i løbet af filmen og du bliver hurtigt træt af at se de to hovedpersoners jagt på unge piger. Man kunne have fået noget ud af det, havde man skruet lidt op for det absurde aspekt som komik er en hjørnesten af, men desværre holder man lidt igen her.

Filmen har dog sine momenter, bl.a. da de voksnedrenge roder sig ud i nogle hashkager på en golfbane, en helt klart klassiker.

Filmen har en undertone af forstads lummerhed og ja, vi taler om villa og vovse.. og desværre har man holdt den veldrejet hyggestemning igennem hele filmen, dermed mister filmen også nogle nuancer og det hele bliver en smule kedeligt og forudsigeligt.

Det er forsøgt at skyde lidt morale ind som specielt kommer til udtryk sidst i filmen -det er normalt helt fint, men igen lægger det lidt en dæmper på humoren.. det er en skam.

Fundamentet er solidt, men der forekommer en del byggesjusk.


Skal denne film ses i biografen?.........Nej!. men hyggelig nok hjemme på sofaen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.