Sucker Punch

I actionfilmen 'Sucker Punch' bliver vi ført ind i en ung piges livlige drøm - en fantasi der skaber muligheden for at flygte fra den barske realitet, hun lever i.

Hun er ikke bundet af tid og sted, hun er fri til at rejse, hvor end hendes fantasi fører hende hen, og hendes fantastiske eventyr udvisker linjerne mellem, hvad er rigtigt og hvad er fantasi.

Filmen følger fem piger: unge Baby Doll, ligefremme Rocket, hippe Blondie, loyale Amber og modvillige Sweet Pea.

Fast besluttet på at kæmpe for sin frihed overtaler Baby Doll de fire andre piger til at forsøge undslippe deres grufulde skæbne og ikke mindst deres fangevogtere: Blue, Madam Gorski og High Roller.

Sammen må de unge piger beslutte sig for præcis, hvor meget de er forberedte på at ofre for at overleve.

'Sucker Punch' er instrueret af Zack Snyder (300Watchmen) og er inspireret af Lewis Carrolls 'Alice i Eventyrland'.



Premiere d. 14.04.2011


ANMELDELSE


Her har vi en mand som mestre den delikate kunst det er at få action og skønhed til at gå op i en højere enhed. Denne film er ingen undtagelse. 


Filmens scener er en minimalistisk eksplosion af rå vold og ypperlig skønhed og du kan ikke undgå at tabe kæben, når du bliver revet igennem scene efter scene.. det er en action ballet uden sammenligning. 


Desværre er det så heller ikke så meget mere end det. 


Plottet er i sig selv udemærket skruet sammen og man fornemmer fint den solide bund det giver, når inspirationen ligger i nogle af de største klassikere når vi taler om film.  


Filmen starter perfekt.. du er hurtigt trukket ind i flotte scener og hjertenskærende koldhed og had - setuppet fungerer og du forventer nu en dyb historie om hævn, tab, kærlighed...


Desværre bliver filmens opbygning også dens værste fjende. Den bliver forudseelig og ensformig.. og det kan de utrolige flotte scener desværre ikke rette op på og du bliver hurtigt træt af de forbløffende ens opbyggede kampscener som gør sig ud for vores hovedpersons indre kamp.. en ret unique opbygning som desværre ikke er gennemført.. eller beabejdet godt nok. 


Konceptet er godt, scenerne er fantastiske, men fundamentet er skrøbeligt.




Skal denne film ses i biografen?.........Ja, men kun for de flotte sceners skyld.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.