Battle Los Angeles


’World Invasion: Battle Los Angeles’ er en science fiction-actionfilm, hvor marinesoldater bekæmper en invasion af rumvæsner.

Det er sergent Nantz’ (Aaron Eckhart) sidste dag som marinesoldat.

Jorden angribes af overvældende styrker af en ukendt race, og efterhånden som menneskeheden rædselsslagne bliver vidne til, at verdens største nationer tvinges i knæ og storbyer pulveriseres til aske, bliver der færre og færre steder, hvor der stadig ydes modstand.

Los Angeles er den sidste by, der står imod, og her skal menneskehedens ultimative slag om racens overlevelse stå.

Nantz og hans nye deling trækker en linje i sandet. De er den sidste stopklods mod den frygtelige fjende, som har invaderer kystområdet og slår alle på stranden ihjel. Delingen skal nu hjælpe så mange overlevende som muligt i kampen mod den ukendte fjende.
’World Invasion: Battle Los Angeles’ kan beskrives som en blanding af ’Saving Private Ryan’ (1998) og ’Independence Day’ (1994) med sine håndholdte actionscener og storladne ruminvasion.
Premiere d. 31.03.2011

ANMELDELSE

Der er gået lidt sport i at lave Science Fiction.. og det passer mig fint - jeg er helt vild med disse end of days dommedagsfilm og blander du lidt kanoner og rumvæsener i blandingen, så kan det jo næsten ikke gå galt.. skulle man tro. 
Nu har vi ellers set en stribe af halvdårlige film, så som Skyline, I am number four osv. så denne gang var jeg sikker på at vi ville blive glædeligt overrasket - desværre skuffer denne film fælt. 
Det er helt klassiske fejl vi ser i denne film og desværre også helt typisk for genren.
1. Plottet er blottet for overraskelser - og selvom der fint bliver jongleret imellem flere "kampe" .. den klassiske soldat som mangler sine mænds tiltro, men redder æren hjem igennem heltedåd når det gælder. En uskyldigs kamp for overlevelse og selvfølgelig den lilles kamp imod overmagten. 
2. Filmen er kvalitetsmæssigt okay.. men det er tydeligt at man har gjort livet nemmere ved at bruge en masse mørke scener, hurtige klip og ground kamera - alt sammen noget der kan give en bestemt stemning og, hvis brugt rigtigt, give et hæsblæsende tempo - det fungerer desværre ikke helt optimalt i denne produktion.
3. Dialog.. ikke noget man har vægtet i denne film hvor kodeordet er action. 
Jow.. filmen halter på basale områder og det ødelægger desværre helheden - det er bare skidt når man keder sig i en actionfilm og karakterene er heller ikke afrundede og du kommer aldrig rigtigt ind under huden på nogen af karakterene, den manglende fyldige dialog hjælper heller ikke her.

Skal denne film ses i biografen?.... Nej!. er du 13 årig sci-fi nørd kan du måske få noget ud af den derhjemme.



Det bedste ved denne film er faktisk traileren.. så enjoy!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.