Drive Angry

'Drive Angry' er en action-thriller med Nicolas Cage som en hævntørstig far, der slipper ud af helvede og tager hævn over de mænd, som dræbte hans kone og kidnappede hans datter.

Den danske premieredato på 'Drive Angry' afventes.



ANMELDELSE


Wauw!.. hvad kan man sige om en film som denne.. enten hader du den, eller også elsker du den.


Personligt elsker disse crazy film, sidst oplevet med filmen Manchete.. film som har alle muligheder for at blive undergrund - hvilket nok skulle kunne lade sig gøre, hvis vi ser på hvordan filmen er blevet taget imod over i staterne.. her  hader folk denne film og på premieren indspillede den usle 5 mio. dollars.. filmen har selv kostet omkring 50 mio. at lave - undergrund.. det er måske ikke helt ved siden af?


Filmen starter som ren b-film, med dårlig speak og sindsyge dårlige splatter effekter.. tjaa.. næsten alt sucks!.. Men i vantro ser du videre, for.. det kan bare ikke passe, at denne film kan være så dårlig.


Og nej... det passer da heller ikke - som filmen skrider frem og du begynder at få hoved og hale på handlingen. og effekterne ikke længere generer dig, så former der sig faktisk en ret underholdende film i alt rodet.. kan måske have noget at gøre med at jeg er en mand og filmens start viser flere patter end filmatiseringen af sangen "bondemanden han har altid travlt" og Ron Jeremy´s biografi tilsammen.. men måske kan jeg også bare godt lide den overdrevet humor/splatter der ligger overalt i denne produktion.


Skuespillet er på det jævne, dialoger er über platte og effekterne elendige... på den fede måde.




Skal denne film ses i biografen?........Ja, hvis du er kunne lide filmen Machete.


Jeg ved ærligt ikke om denne film skal have én.. eller tre stjerner.. sååå...





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.