A Serbian Film


Den hedder 'A Serbian Film' og handler om Milosh, en gammel pornostjerne, der skal lave en sidste film sammen med en vanvittig instruktør. Desværre for Milosh har instruktøren en masse nekrofile og pædofile tendenser, som han gerne vil udleve gennem skuespilleren.
Den kontroversielle film, der af nogle betegnes som en horror-film, er siden premieren sidste år blevet mødt med vrede og had. Især på grund af scener med vold, masser af blod, voldtægt og makabre overgreb på kvinder.
Nu kan filmen ses i Danmark, nærmere bestemt på den københavnske filmfestival CPH PIX i april. (14 april - 1 maj)

ANMELDELSE
Det er den mest brutale film jeg nogensidne har set. Sex og vold er alt for løst en beskrivelse.. det er totur, pædofili, voldtægt.. det er din indre svinehund der kaster blod op, med et smil på læben og en tåre i øjet.
Du vil absolut ikke kede dig.. du kan blive vred, syg, ked, skræmt.. men du vil ikke kede dig.
Filmen er faktisk rigtig godt instrueret og skuespillet er på højt niveau, men det oplever du ikke..din hjerne vil bruge al sin energi på at beabejde de indtryk der løber over din hornhinde
Er du træt af konventionelle stiltypiske film, trænger du til at græde og få et los i løgene, så må du ikke gå glip af denne film.

Jeg giver ikke denne film nogel stjerner.. det er simpelthen umuligt - filmen falder helt uden for kategori.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.