Passion Play

I "Passion Play" spiller Rourke en afdanket trompetist i 1950'ernes Los Angeles, som løber ind i en engel (Fox), da han redder hende fra en gangster (Murray). Det viser sig, at den smukke engel pga. sine vinger arbejder for et omrejsende cirkus.

Denne film får ikke dansk biografpremiere.

ANMELDELSE

Jeg tager denne film med fordi den ganske enkelt fortjener det. Jeg forstår godt at den ikke får biografpremiere, men historien er alligevel så god, at den fortjener lidt omtale.

Historien har et twist af humor selvom det nok ikke var skrevet således, men.. sætter man Bill Murry på bad guy listen, så vil de fleste jo nok trække lidt på smilebåndet allerede der.

Blandingen af humor, brutalitet, og poesi fungerer rigtig godt i denne historie.. ikke at humoren er den bærende kræft..overhoved! Mickey Rourke leverer fint den tunge vægt i filmen... som den storrygende out of luck hustler der forelsker sig i netop den eneste varer han har tilbage at handle for sit liv med - englen her spillet af Megan Fox.

Umiddelbart drages man herfra ind i historien om en mand som for første gang i sit liv, kæmper for kærligheden og ikke usle penge, men.. filmen har et twist, for kampen han kæmper viser sig at betyde så meget mere end han selv troede muligt.

Tempoet er fint og roligt, hvilket passer ret godt til filmens 50´er tema.

Skuespillet ligger jævnt.. det ligger dog klart at vores 3 hovedpersoner leverer varen.. og specielt Micky Rourke er en fornøjelse.

Skal denne film ses i biografen?......Nej, men du bør leje den så snart du kan.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.