Fung-Fu Panda 2

Po er tilbage i Dreamworks' fortsættelse 'Kung Fu Panda 2'.

I den første film fik han opfyldt sin store drøm. Han lever nu som Dragekrigeren og beskytter Fredsdalen sammen med sine kung fu venner, De Fantastiske Fem – Tiger, Trane, Knæler, Hugorm og Abe.
Pos liv trues af en frygtindgydende skurk, der planlægger at bruge et hemmeligt, ustoppeligt våben til at erobre Kina og udslette kung fu.
Po og vennerne må rejse tværs over Kina for at tage kampen op. Men hvordan kan Po bekæmpe et våben, der kan neutralisere kung fu?
Han må finde svaret i sin fortid og lære hemmeligheden om sin mystiske herkomst. Kun da vil han være i stand til åbne for de kræfter, han skal bruge for at vinde.
Dreamworks har foruden de to 'Kung Fu Panda'-film lavet bl.a. 'Shrek' og 'Madagascar'.

Premiere d. 16.06.2011

ANMELDELSE

I denne film skal Po stoppe det der kan stoppe Fung Fu? .. (ordgejl).. Men jo jo det er godt nok, for i Dreamworks verden lurer faren altid lige om hjørnet og denne gang er modstanderen mægtigere en nogensinde før.

Okay.. så er slagstalen vist på plads.. for som så mange andre 2ére, så er der ikke så meget nyt der bliver bragt til eventyret og opsætningen hér er da også ret basal og klassisk i sin opbygning - det gode mod det onde.

Det der bærer filmen i denne omgang, er ikke historien om fjenden, men Po´ ønske om at finde frem til sine rødder og sine biologiske forældre. Denne historie i historien, er det der giver vægt og fylde, for selvom Jack Blacks jokes er underholdende, så bliver de i længden en smule trivielle.

Der er en fin balance imellem de to sideløbende historier og tempoet er fint, men at blive helt begejstret for filmen, kræver vist at man er lidt yngre, eller bare tosset med animerede Kung-Fu dyr.

Po´s kung-fu venner er trådt lidt i baggrunden i denne omgang, men én person er der dog lagt vægt på, for kemien mellem Po og Tigress blomstrer til noget der minder om lidt mere en blot venskab - ikke at vi ser det store romantiske øjeblik, men lur mig om ikke der kommer en 3´er.. det lægger slutningen i hvert fald kraftigt op til.


Skal denne film ses i biografen?..............Hvis du tager ungerne med, for de kommer til at holde mere af den end dig.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.