Something Borrowed (skal skal ikke)

Rachel er en talentfuld advokat som arbejder på et top New York advokatfirma, men hun er single, hvilket hendes bedste veninde Darcy konstant minder hende om . Efter en drink for meget på hendes 30 års fødselsdag, ender den evig god pige Rachel uventet i seng med den fyr hun har haft en crush på siden Law School, Dex, der er bare det ved det, at det er Darcy's forlovede. Rachel og Darcy's livslange venskab kolliderer når den ægte kærlighed træder til, det fører til uventede komplikationer og potentielt eksplosive romantiske åbenbaringer.

Filmen får premiere d. 16 juni 2011

ANMELDELSE

En noget sløv start, men slipper alligevel godt fra det til sidst.

Tempoet i denne film, er helt som ventet laaaangsomt og filmen giver sig god tid til at beskrive sine hovedpersoner. Det kan virke noget sløvt og trægt at komme igennem, men det betaler sig i slutningen, dér hvor vi selvfølgelig skal mærke smerten og glæden helt ud igennem skærmen.. så hæng i, det belønner sig i filmens helhed.

Skuespillet er i orden, ikke noget man bliver umiddelbart imponeret over, men omvendt er gengeren heller ikke ligefrem skueplads for elitærere historiefortællere.

Historien er fortalt til hudløshed, men er du bare til romantik og drama, så bliver du jo nok ikke skuffet her.. det er en ren Runaway Bride.


Skal filmen ses i biografen..........Ja, men... ikke hvis drengene ser det.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.