Beastly

Den moderne version af det klassiske eventyr Skønheden og udyret, er instrueret og skrevet af Daniel Barnz, som ikke tidligere har haft et ligeså stort projekt mellem hænderne. Men de første meldinger lyder til at han har gjort et rigtig flot stykke arbejde. ”Beastly” handler om Kyle Kingsley som har det hele – det perfekte udseende, intelligens, rigdom og muligheder – men han har også et ondsindet træk. Han er tilbøjelig til at håne og ydmyge de mindre attraktive klassekammerater, og denne opmærksomhed tilfalder i særdeleshed den gotiske Kendra. Efter en yderst offentlig og ydmygende oplevelse vælger Kendra at gøre gengæld ved at forbande ham. Han transformeres fysisk til alt det som han foragter – og da han konfronterer Kendra finder han ud af at den eneste kur er at finde en som vil elske ham, som han er. En opgave som lader til at være umulig.

Kyles far frastødes af sønnens nye udseende og forviser ham til en øde lejlighed i Brooklyn – det eneste selskab er en sympatisk hushjælp og en blind tutor. Et møde med en narkoman leder til Kyles beskyttelse af hans datter, Lindy – hvis blot hun vil bo i lejligheden sammen med ham. 


Premiere:  Det er endnu ikke sikkert at denne film udkommer i danske biografer.

ANMELDELSE

Da jeg så at Mary-Kate Olsen stod på rollelisten, var jeg overbevist om at vi igen, igen, igen.. stod over for den klassiske highschool-uh-kærlighed-er-svær film.. og det holdte meget godt stik.. det skal dog siges at Mary-Kate ikke stjæler billedet og faktisk ikke fylder specielt i filmen.


Når vi nu er i den lette ende af film, så må jeg indrømme at filmen hér faktisk har lidt at byde på.. det er måske heller ikke svært, når nu man låner hele plottet fra film som man allerede ved fungerer (skønheden og udyret).. men,.. er du til Mary-Kate´ish film og highschool drama, så er denne film måske nok for dig? 


Skuespillet er ikke imponerende, men det ville også overraske, med så simpelt et script som vi her har med at gøre - selv den bedste skuespiller, kan ikke hamle op mod dårligt forfatterskab. 


Tempoet i denne film er på den sløve side og handlingen er let gennemskuelig, så er du til dybe fortællinger og drama i høj klasse, så er dette ikke din lette underholdning.




Skal denne film ses i biografen? ...........................Nej!.. det er den ikke værd.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.