Megan Is Missing

Megan Stewart 14 og hendes bedste ven Amy Herman 13, er to vidt forskellige piger, men bedste venner alligevel. Megan bærer byrden af at være den mest populære pige i skolen, men dette dækker over en livsstil som er centreret i hård feste, narkotika, alkohol og vilkårlige sex. Amy er upopulær og socialt akavet. Hun klamrer sig til hendes forhold med Megan som en livline til social accept. Sammen udfylder de mangler de hver især har. De to piger snakker regelmæssigt med web chat eller over video mobiltelefon, og  mødes også med drenge online. Megan introducerer en ven for Amy, som hun har mødt, en 17 årig dreng ved navn Josh. Megan og Josh bliver hurtigt venner og Amy føler sig en smule holdt uden for. En dag skal Megan mødes med Josh personligt og hun er aldrig set igen. Amy lancerer i en koncentreret indsats for at finde hendes ven og medierne bider sig hurtigt fast i historien om Megan's forsvinden. Amy opdager gruopvækkende sandheder om hvad der skete med hendes veninde.

Denne film bliver ikke vist i danske biografer.

ANMELDELSE

Tak Martin.. fordi du fik mig lokket til at se dette makværk.

Ideen er uoriginal og set efterhånden mange gange nu.. Det startede vel med Blair Witch og senest havde en lille gruppe amatører også held til at lave filmene Paranormal Activity, hvilket de selvfølgelig havde en vis succes med, men desværre har det også fået folk til at tro, at en god film hurtigt laves med et dogme tema og billigt filmudstyr - Dertil er svaret naturligvis.. NEJ!

Filmen forsøges solgt som virkelig begivenhed og med autentiske optagelser, men skuespillet efterlader dog ingen tvivl - dårligt manuskript, dårlige skuespillere, dårlige effekter.. der hvor der overhoved er brugt nogen.. tja.. så dårligt sammensat at det ikke engang i det mindste er morsomt.

Filmen er en dårlig joke som håner genren generelt.

Den ene stjerne får filmen dog grundet dens, overraskende barske afslutning.. ikke at kvaliteten blev løftet betydeligt, men i det mindste fik scenerne, blandet sammen med skrig og barnegråd, dog en reaktion frem i mig.. det er da altid noget.

Skal denne film ses i biografen....Nej!.. den er heller ikke værd at leje eller købe.


2 kommentarer:

  1. Disagree. Den er pisse skræmmende.

    SvarSlet
  2. jeg opfattede den nærmest som vulgær (slutningen). Skræmmende synes jeg ikke - dertil var skuespilpræstationen alt for lav.

    Men det er det helt fint at vi har forskellige meninger.

    Tak for dit indput. :)

    SvarSlet

Skriv en kommentar.