Pirates of the Caribbean 4

I 'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' vender Johnny Depp tilbage til sin helterolle som Kaptajn Jack Sparrow.

Jack er ikke sikker på om det er kærlighed, da han møder den gådefulde Angelica (Penélope Cruz), eller om hun er en ubarmhjertig fup-kunstner, der udnytter ham til at finde den sagnopspundne Ungdommens Kilde.

Da Angelica tvinger Jack ombord på det legendariske skib Queen Anne's Revenge, kommanderet af piraten Sortskæg (Ian McShane), befinder Jack sig på et uventet eventyr, hvor han ikke længere ved, hvem han skal frygte, Blackbeard eller Angelica.

Geoffrey Rush er også tilbage i 'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' som den hævngerrige Kaptajn Hector Barbossa.

Premiere d. 20.05.2011

ANMELDELSE

Ja ja.. det kan da godt ske at den gode kaptajn Jack Sparrow er en pengemagnet for Disney og LEGO osv. men, hvad er der nu i vejen med det? Hvis filmene holder så er alle vel glade?

Jeg sad og ledte efter skuffelser som jeg så kunne tvære ud over holdet bag filmen her, men i bund og grund, så får man her præcist hvad man har betalt for.. ikke mere og ikke mindre.

Denne filmserie er en eventyrbog som bare giver og giver.. klart, nogle historier er bedre end andre, men kan det ikke siges om alle eventyr?

Historien har alt hvad men i første film blev draget af, hovedsagligt en oplagt og charmerende pirat.. altid klar til at sno sig ud af alverden fælder.. Det er ikke genialt, det er bare endnu et eventyr i den gode pirats selskab..og det luner indeni.

Det er givet at der ikke er så store effekter i dette eventyr som vi har set i de forgående, men det tager intet fra den gode historie. Billederne, scenerne er stadig imponerende flotte, fra den dybe jubgle, de hvide sandstrande, til de grå og beskidte England.   

Jow jow.. scenerne og eventyret står stadig mål med forventningerne og der er denne gang fuld fart over feltet, fra start til slut.. du kommer ikke til at kede dig.

Og selvom denne film også er i 3D og der givet er scener lavet specifikt til denne teknik, så overtager de ikke historien som helhed.. hvilket jeg personligt er meget glad for.

Skuespillet er i top, dialogerne er naturlige og flydende.. selv når Jack Sparrow mumler igennem sammenbidte tænder.





...jeg glæder mig allerede til det næste eventyr.


Skal denne film ses i biografen?.............Absolut.








En lille ekstra bemærkning.. eller rose om du vil?.. skal gives til Imperial biografen. Det gør altså indtryk når man får noget ekstra med i posen og det fik vi denne gang. Da filmen var over, blev vi mødt af det fedeste sørøver rockbandt som lige sendte os godt på vej hjem. - fedt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.