Tømmermænd i thailand (Hangover part II)

I 'Tømmermænd i Thailand' tager Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) og Doug (Justin Bartha) til det eksotiske Thailand for at deltage i Stus bryllup.

Efter en uforglemmelig polterabend i Las Vegas, tør Stu ikke tage nogen chancer og har besluttet sig for at holde en stille og rolig før-bryllupsbrunch.

Men tingene går ikke altid, som man har planlagt. Det er muligt, at man ikke taler om, det der sker i Vegas, men hvad der sker i Bangkok, kan man næsten ikke en gang forestille sig.

'Tømmermænd i Thailand' er efterfølgeren til 'Tømmermænd i Vegas', og også denne gang har Mike Tyson en cameo

 

ANMELDELSE

Den er jo set før - når de siger part II eller efterfølgeren.. så er det absolut sandt. Historien er en forlængelse af første film - handlingen udspiller sig et nyt sted, men form og indhold er identisk, så intet nyt under solen.. men gør det noget?

Jeg mangler stadig at se den film, hvor Galifianakis karakter keder mig, den mand er mr. humor.

Der er ingen perler i historiefortællingen og plottet følger skemaet fra a til z, så de store overraskelser udebliver totalt. Filmen her er den lunefulde fætter som altid skal overgår andre i historiefortælling og hold nu op for et overdrev.. filmen er jo absurd..absurd sjov!




Filmen er igennem én lang slapsketch godt krydret med falden på halen humor, men som den lille dreng jeg engang var, klappede jeg mig flere gange, på lårende af grin - det er vist helt på sin plads at kalde filmen plat.. og hvad så?




Skal denne film ses i biografen?.................Ja - tag drengene med.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.